hu | de
bemutatkozás
Bemutatkozás

Az Intermanagement Iroda Kft. 1993-ben alakult, immár 100%-ban magyar tulajdonban levő mérnöki vállalkozás. Irodánk megalakulása óta nyújt komplex építőipari mérnöki szolgáltatásokat, amelyek lefedik a magasépítési projekt teljes életciklusát, a beruházási ötlet felmerülésétől egészen a kulcsrakész átadásig.

Az Intermanagement Iroda Kft. a magyar építőipari piac meghatározó szereplője. Több mint két évtizedes tervezői, beruházás-lebonyolítói tapasztalatunk és partnereink elégedettsége a garancia munkánk minőségére.

Megrendelőközpontú vállalatként és a piac alapos ismeretének birtokában iránymutatással, szaktanácsadással és megbízható napi munkánkkal messzemenően képviselni tudjuk a megrendelői érdekeket.

Egyedülálló tapasztalatok

Az évek során Magyarország és Európaszerte több mint 600 építőipari projektben vettünk részt, több százezer négyzetmétert építettünk be, bevásárlóközpontokat, lakóépületeket, gyáregységeket, ipari épületeket, raktárközpontokat építettünk, terveztünk.

Annak köszönhetően, hogy cégünk nem csupán tervezéssel, hanem a kivitelezési munkák mérnöki irányításával is foglalkozik, lehetőségünk nyílt a kivitelezés során szerzett tapasztalatok kiértékelésére és annak visszacsatolására a tervezői munkánkra. Így ezen egyedülálló ismereteink segítségével a Megrendelő számára javaslatokat tudunk tenni a beruházási és üzemeltetési költségek szempontjából optimális megoldások alkalmazására, beleértve a megújuló és alternatív energiaforrások hasznosítását is.